Giresun'da sağlıkçılar haklarını istedi

Memur Sen'e bağlı Sağlık Sen Giresun Şubesince yapılan basın açıklamasıyla sağlık çalışanlarında ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması ve yıpranma payı haklarının verilmesi istendi. Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimliği önünde gerç

Giresun'da sağlıkçılar haklarını istedi

Memur Sen'e bağlı Sağlık Sen Giresun Şubesince yapılan basın açıklamasıyla sağlık çalışanlarında ek ödemelerin emekliliğe yansıtılması ve yıpranma payı haklarının verilmesi istendi.

 Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimliği önünde gerçekleştirilen basın açıklamasını okuyan şube başkanı Kerim Süral, ek ödemelerin emekliliğe yansıtılmamasıyla yıpranma payı konularının sağlık çalışanlarının en önemli sorunlarından olduğunu savundu.

Sendika olarak sağlık çalışanlarının bu haklara kavuşması için yoğun çaba ve girişimlerinin bulunduğunu kaydeden Süral, "Biz, sahada etkin mücadele yapıyor, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarıyla ilgileniyor, taleplerini kazanıma dönüştürüyoruz. Sağlık-Sen olarak taleplerimizin takipçisi olacağımızı, verilen sözler hayata geçinceye ve taleplerimiz kazanıma dönüşene kadar mücadelemizden vazgeçmeyeceğimizi buradan ifade ediyorum" dedi.

Basın açıklamasının ardından sendika üyeleri olaysız dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel