Giresun'da PKK alarmı

Kastamonu’da önceki gün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim otobüsünün bulunduğu konvoya PKK’nın düzenlediği silahlı saldırı sonrası geçen yıl PKK’nın mayınlı saldırısı sonucu bir astsubayın şehit olduğu, iki askerin ise yaralandığı Giresun’da PKK’nın

Giresun'da PKK alarmı

Kastamonu’da önceki gün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim otobüsünün bulunduğu konvoya PKK’nın düzenlediği silahlı saldırı sonrası geçen yıl PKK’nın mayınlı saldırısı sonucu bir astsubayın şehit olduğu, iki askerin ise yaralandığı Giresun’da PKK’nın Karadeniz’e eylem hazırlığı içerisinde olduğu düşüncesiyle güvenlik önlemlerinin artırıldığı belirtildi.

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Kastamonu’daki meydana gelen menfur saldırı hepimizi üzmüştür. Baharın gelmesinden önce bizde de bu tür olayların vuku bulacağı düşüncesiyle önlemlerimiz emniyet ve jandarma tarafından alınmıştır. İnanıyorum ki Giresun halkı daha önceki gibi vatan severliliğini gösterecektir. Eylemlere asla müsaade etmeyecektir.

Biz de emniyet ve jandarma olarak önlemlerimizi alıp PKK’nın Karadeniz’de, Giresun’da yeri olmadığını, olamayacağını göstereceğiz ve bunun sözünü veriyoruz. Bahar ve yaz dönemini Giresunlular olarak çok iyi geçireceğiz bundan hiç endişemiz yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel