Giresun'da ölümle dans!

Giresun’un Yağlıdere ilçesine bağlı Tepeköy ve Günece Mahallesinde, elektriksiz kalan vatandaşlar ölümü göze alarak kopan elektrik tellerini kendi imkanları ile bağladılar.Mahalle sakinleri kopan elektrik tellerini yetkililere bildirmelerine rağmen bir so

Giresun'da ölümle dans!

Giresun’un Yağlıdere ilçesine bağlı Tepeköy ve Günece Mahallesinde, elektriksiz kalan vatandaşlar ölümü göze alarak kopan elektrik tellerini kendi imkanları ile bağladılar.

Mahalle sakinleri kopan elektrik tellerini yetkililere bildirmelerine rağmen bir sonuç alamadıklarından yakınarak mecburen bu yola başvurduklarını söylediler.

Kopan telleri bağlayanlar arasında bulunan mahalle sakinlerinden Gökhan Aydın, “2 gün boyunuca etkili olan kar yağışı elektrik tellerini kopardı, bunu yetkililere bildirdik fakat yetkililer '32 tane köy var ve 5 personelimiz var, hepsine aynı anda yetişemiyoruz' dediler. Biz de 2 gün boyunca elektriğin yapılmasını bekledik fakat yapılmayınca kendi imkanlarımız ile kopan telleri bağladık” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel