Giresun'da öldü zannedilen kadın...

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde iki gün önce kaybolan yaşlı kadın, bugün bulundu. Yağlıdere’nin Küçükköy köyünde iki gün önce sabah saatlerinde evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Fadime Bayram (83) jandarma ve köylülerin aramalarına rağ

Giresun'da öldü zannedilen kadın...

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde iki gün önce kaybolan yaşlı kadın, bugün bulundu. 

Yağlıdere’nin Küçükköy köyünde iki gün önce sabah saatlerinde evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Fadime Bayram (83) jandarma ve köylülerin aramalarına rağmen bulunamazken bugün bir vatandaş tarafından evinden 3 kilometre mesafede yol kenarında uyurken bulundu.
Edinilen bilgilere göre ilçenin Küçükköy köyünde Fadime Bayram, sabah saatlerinde evden ayrıldı ve kendisinden haber alınamayınca jandarmaya bilgi verildi. Jandarma, AKUT ve vatandaşların gece ve gündüz iki gün boyunca kendisinden haber alınamayınca öldüğü düşünülen Fatma Bayram, bir vatandaş tarafından evinden 3 kilometre mesafede fındık bahçesi kenarında uyurken bulunarak evine getirildi.
Yaşlı ve unutkanlık yaşadığı bilinen Fatma Bayram’ın evden ayrıldıktan sonra geri dönemediği öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel