Giresun'da okul kantinini soydular

Giresun’un Eynesil ilçesi Şehit Şahin Ortaokulu'na giren hırsızlar, okul kantine ait para kasasını alıp kayıplara karıştılar.Olay, gece saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Şehit Şahin Ortaokulu'nda müdür muavinin oda

Giresun'da okul kantinini soydular

Giresun’un Eynesil ilçesi Şehit Şahin Ortaokulu'na giren hırsızlar, okul kantine ait para kasasını alıp kayıplara karıştılar.

Olay, gece saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Şehit Şahin Ortaokulu'nda müdür muavinin oda penceresini zorlayarak giren hırsız ya da hırsızlar, kantin kapısını önce zorladılar sonra da levye ile parçalayarak içeri girdiler. İçinde kantin işletmecisine ait resmi evrak, kredi kartları, ev ve iş yeri anahtarlarının yanında bir miktar paranın olduğu kasayı alan hırsızların, okuldaki kamera görüntülerini inceleyen polis, net olmayan görüntülerden olayı gerçekleştiren iki kişi olduğunu belirledi.

Kantin işletmecisi Oğuz Cebeci olayın bir an evvel aydınlatılması gerektiğini ve insanları artık can ve mal güvenliğinden endişe duymaya başladığını söyledi.

Polis, zanlıları yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel