Giresun'da Müftü Gülbe'den tekstil işçilerine ziyaret

Giresun'un Espiye ilçesi Müftüsü Osman Gülbe tekstil işçilerini ziyaret etti.

Giresun'da Müftü Gülbe'den tekstil işçilerine ziyaret

Espiye Müftüsü Osman Gülbe, tekstil işçilerine ziyarette bulundu.

Esentepe Mahallesi'nde yaklaşık 100 işçi ile faaliyet gösteren tekstil fabrikasını ziyaret eden Gülbe, işçilerle sohbet etti.

Gülbe, her fırsatta esnaf ve işçilere manevi destek vermeye çalıştıklarını söyledi.

Toplumda bileğinin hakkını vererek, yüreğinin güzelliğini değere dönüştüren işçilerin her zaman baş tacı edildiğini belirten Gülbe, şunları kaydetti:

"Bizler, alın terini kutsal gören, alnından akıttığı teri helale dönüştürmeyi her şeyin üzerinde tutan ve bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bizlere düşen görev, bu mirası ilelebet sahiplenerek ve korumaktır. Sermayesi alnının teri olan tüm işçi kardeşlerime sağlık, huzur, mutluluk ve başarı dolu nice güzel günler, hayırlı kazançlar diliyorum."

gulbeden-tekstil-iscilerine-ziyaret.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler