Giresun'da miting alanları yeniden belirlendi

Giresun Valiliği, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu kapsamında Giresun'da  toplantı ve gösteri yürüyüşleri yer ve güzergahlarının yeniden belirlendiği bildirildi. Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada,

Giresun'da miting alanları yeniden belirlendi
Giresun Valiliği, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu kapsamında Giresun'da  toplantı ve gösteri yürüyüşleri yer ve güzergahlarının yeniden belirlendiği bildirildi.
 
Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun 6. maddesi ile kanunun uygulanmasına dair yönetmeliğin 3. maddesi gereğince Giresun'da toplantı ve gösteri yürüyüşleri yer ile güzergahlarının Vali Hasan Karahan'ın oluru ile yeniden belirlendiği kaydedildi. 
 
Açıklamada, Giresun'da miting alanları olarak Osman Ağa Meydanı, belediye halk pazarı ve belediye oto pazarı olarak belirlendiği ve kararın alım tarihinden itibaren 15 gün sonra uygulamaya konulacağı vurgulandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel