Giresun'da mesai saatleri değişiyor

Giresun'da kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerinin 16 Mart Pazartesi gününden itibaren yapılan düzenleme ile değişeceği bildirildi.Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, gün ışığından daha fazla yararlanmak amac

Giresun'da mesai saatleri değişiyor

Giresun'da kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerinin 16 Mart Pazartesi gününden itibaren yapılan düzenleme ile değişeceği bildirildi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarındaki mesai saatlerinin pazartesi gününden itibaren saat 08.00 - 17.00 olarak uygulanacağı belirtildi.

Açıklamada, Giresun'da resmi kurumlarda halen mesai saatinin 08.00 - 16.30 olarak uygulandığı ifade edilerek, "Kaymakamlıklar ile kamu kurum ve kuruluşlarına gönderilen Sayın Valimiz Hasan Karahan’ın yazılı talimat gereğince, 16 Mart 2015 Pazartesi gününden geçerli olmak üzere ilimizin resmi dairelerinde çalışma saatleri bazı kurum ve kuruluşların kendi özel kanun, tüzük ve yönetmeliklerine göre tespit edilmiş, mesai saatlerine ait hükümler saklı kalmak kaydıyla, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 100. maddesi uyarınca öğleden önce 08.00 - 12.00, öğleden sonra 13.00 - 17.00 şekilde yeniden düzenlendi" diye kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler