Giresun'da kurtarılan köpek sır oldu!

Giresun'unun Espiye ilçesi sahilinde gezen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri dalgalara kapılarak akıntı nedeniyle denize sürüklenen köpek için seferber olmuş ve kurtarmıştı. Sahipsiz olduğu zannedilerek Giresun Hayvan Barınağ

Giresun'da kurtarılan köpek sır oldu!

Giresun'unun Espiye ilçesi sahilinde gezen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri dalgalara kapılarak akıntı nedeniyle denize sürüklenen köpek için seferber olmuş ve kurtarmıştı. 

Sahipsiz olduğu zannedilerek Giresun Hayvan Barınağı'na teslim edilen ve ismi 'Çakı'r olduğu belirtilen köpek ile ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Köpeğinin kaybolmasından sonra denizde bulunmasının akabinde 10 saat sonra haberdar olan Giresun Hayvan Barınağı'na teslim edildiğini öğrenen sahibi Ahmet Kakırman soluğu Giresun Hayvan Barınağı'nda aldı. Gittiği hayvan barınağında kendisine köpeğinin kaçtığı bildirildi.

Espiye ilçesinde fotoğrafçılık yapan Ahmet Kakırman, Golden Retriever cinsi köpeğini Giresun’da aramaya başlarken, köpeği görenlerin hayvan barınağına bilgi vermesini istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler