Giresun'da kaza: 1 yaralı

   Kaza, Karadeniz Sahil Yolu üzerinde bulunan Batlama Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yaya geçidinden 2 arkadaşı ile birlikte karşıdan karşıya geçmeye çalışan Feyza Kort, bu sırada M.C. kullandığı i 28 EA 585 plakalı aracın çarpması sonuc

Giresun'da kaza: 1 yaralı

 

 

 Kaza, Karadeniz Sahil Yolu üzerinde bulunan Batlama Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yaya geçidinden 2 arkadaşı ile birlikte karşıdan karşıya geçmeye çalışan Feyza Kort, bu sırada M.C. kullandığı i 28 EA 585 plakalı aracın çarpması sonucu yaralandı.

Ambulansla Giresun Devlet Hastanesine kaldırıılan genç kızın sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

Feyza Kort'un kaza geçirdiği haberini alan diğer arkadaşları Giresun Devlet Hastanesine gelerek arkadaşlarının sağlık durumu ile ilgili bilgi aldı. Burada bazı arkadaşlarının sinir krizi geçirerek ağladıkları gözlenirken kendilerini hastane polisi ve vatandaşlar tarafından sakinleştirildi.

Araç şöförü M.C ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken kaza ilgili soruşturma sürüyor. 

Öte yandan olay yerinde bulunan bazı vatandaşlar Karayollarına sitem ederek,”Burası yaya geçidi ancak çok tehlikeli bir geçiş noktası. Yaya geçidinde çizgiler ve uyarı levhası yok. Burayla ilgili biran önce önlem alınmasını istiyoruz" dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler