Giresun'da kardan mahsur kaldı ve...

Giresun'un Çanakçı ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle evde mahsur kalan kalp hastası kadın, kurtarılarak tedavi altına alındı.Egeköy köyünde ikamet eden Gülbay Ege, rahatsızlanması üzerine komşuları aracılığıyla kaymakamlıktan yardım istedi. Kayma

Giresun'da kardan mahsur kaldı ve...

Giresun'un Çanakçı ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle evde mahsur kalan kalp hastası kadın, kurtarılarak tedavi altına alındı.

Egeköy köyünde ikamet eden Gülbay Ege, rahatsızlanması üzerine komşuları aracılığıyla kaymakamlıktan yardım istedi. Kaymakamlık ve 112 Acil Servis Ekipleri köye ulaştı.

Kaymakamı Ertuğrul Örnek’in de bulunduğu kurtarma çalışmalarında Kaymakamlık ekipleri ile vatandaşlar, kar kalınlığının 1,5 metreyi bulduğu yaklaşık 200 metre yolu yürüyerek, Ege’nin evine ulaştı. Ekipler, sedyede taşıdığı hasta kadını 112 Acil Servis ekiplerine teslim etti.

112 Acil Servis aracına zincir takılmasına Kaymakam Ertuğrul Örnek de yardım etti. Ege, 112 Acil Servis ekiplerince Giresun Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Kaymakam Örnek, karla mücadele çalışmalarında önceliği hasta vatandaşların bulunduğu köylere verdiklerini söyledi.

Karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Örnek, "İlçemizde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan köy yollarımızda karla mücadele çalışmalarımız devam ediyor. Önceliği her zaman hasta olan köylerimizin yollarına verdik. Şu anda çalışmalarımızın yüzde 75’lik kısmını bitirdik. Çalışmalarımız ekiplerimizce devam ediyor" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler