Giresun'da kaçak akaryakıt

Giresun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan takip ve çalışmaları neticesinde Bulancak ilçesinde nakliye işleri yapan firma yetkilisi M.B. (52) isimli şahsa ait Pazarsuyu Köyünde bulunan bir iş y

Giresun'da kaçak akaryakıt

Giresun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan takip ve çalışmaları neticesinde Bulancak ilçesinde nakliye işleri yapan firma yetkilisi M.B. (52) isimli şahsa ait Pazarsuyu Köyünde bulunan bir iş yerinde özel bir araca el aparatlarıyla yakıt ikmali yapılırken görülmesi üzerine müdahale edildi.

Ulusal Marker cihazı ile yapılan ölçüm neticesinde ulusal Marker içermediği tespit edilen tanklar içerisindeki toplam 5990 litre mazot muhafaza altına alınarak 5015 Sayılı Petrol Piyasası Kanunun gereği İl Özel İdare Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.

Soruşturma kapsamında ele geçirilen akaryakıttan alınan 8 şişe akaryakıt numunesi gerekli inceleme ve tahlil işlemleri için EPDK görevlilerince Ankara iline götürülerek Ortadoğu Teknik Üniversitesi Petrol Araştırma Merkezine teslim edildi. Konuyla ilgili gerekli yasal işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel