Giresun'da inşaat bir gencin sonu oldu!

Giresun'un Keşap İlçesi'nde bir inşaatta çalışan 22 yaşındaki Taner Akar, 5'inci kattan asansör boşluğuna düşerek yaşamını yitirdi.Bozkurt Mahallesi’nde inşa halindeki binada asansör yapımı sırasında dengesini kaybeden Akar, 5'inci kattan asansör boşluğun

Giresun'da inşaat bir gencin sonu oldu!

Giresun'un Keşap İlçesi'nde bir inşaatta çalışan 22 yaşındaki Taner Akar, 5'inci kattan asansör boşluğuna düşerek yaşamını yitirdi.

Bozkurt Mahallesi’nde inşa halindeki binada asansör yapımı sırasında dengesini kaybeden Akar, 5'inci kattan asansör boşluğuna düştü. Olay yerinde hayatını kaybeden Akar’ın cenazesi, otopsi için Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yaklaşık bir yıl önce vatani görevini tamamladıktan sonra asansör firmasında çalışmaya başladığı belirtilen Taner Akar’ın bir süre Giresunspor'un altyapısında oynadığı, son olarak 2. Amatör Küme takımlarından Çıtlakkalespor’da forma giydiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler