Giresun'da hırsızlar bakın nasıl yakalandı?

Giresun’un Bulancak ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında hırsız zanlısı ayakkabı izinden yakalandı. Edinilen bilgilere göre, ilçenin Ballıca mahallesinde bulunan Play Station oyun salonundan, 9 adet Play Station oyun cihazı ile güvenlik kamera kayıt

Giresun'da hırsızlar bakın nasıl yakalandı?

Giresun’un Bulancak ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında hırsız zanlısı ayakkabı izinden yakalandı. 

Edinilen bilgilere göre, ilçenin Ballıca mahallesinde bulunan Play Station oyun salonundan, 9 adet Play Station oyun cihazı ile güvenlik kamera kayıtlarını tutan bilgisayar kasasının çalınması olayı ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Olay Yeri İnceleme ekibinin olay yerinde elde ettiği ayakkabı izleri ile, Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu titiz ve başarılı çalışmalar neticesinde, şüpheli olabilecekleri tespit edilen şahıslardan M.Y. isimli şahsa ait ayakkabı izlerinin yapılan karşılaştırmalı mukayesesi sonucu, benzer özellikler taşıdığı tespit edildi. Konu ile ilgi Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın bilgisi ve talimatı doğrultusunda şüpheli M.Y. gözaltına alındı. Yapılan sorguda M. Y isimli şahıs, bahse konu işyerinden hırsızlık olayını arkadaşları O.K., F.B., M.Y. ve F.Ş. ile birlikte gerçekleştirdiklerini itiraf etti.

Mahkemece F.Ş Adli kontrol hükümleri uygulanmak kaydıyla serbest bırakılırken, M.Y., F.B., O.K., M.Y. isimli şahıslar ise tutuklandı. 
(AB-ÖS-Y)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler