Giresun'da hemşireye saldırı!

Sağlık-Sen Giresun Şube Başkanı Kerim Süral, Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde görevli bir hemşirenin hasta yakını tarafından saldırıya uğraması olayını kınadıklarını bildirdi.Süral, yaptığı yazılı açıklamada, Prof. Dr. İlah Özdemir Devlet Hast

Giresun'da hemşireye saldırı!

Sağlık-Sen Giresun Şube Başkanı Kerim Süral, Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde görevli bir hemşirenin hasta yakını tarafından saldırıya uğraması olayını kınadıklarını bildirdi.

Süral, yaptığı yazılı açıklamada, Prof. Dr. İlah Özdemir Devlet Hastanesi diyaliz ünitesinde görevli bir hemşirenin dün bir hasta yakını tarafından fiili ve sözlü saldırıya uğradığını öne sürdü.

Süral, şiddetle hiçbir sorunun çözümlenemeyeceğine işaret ederek, sağlık çalışanına yönelik saldırıyı kınadıklarını ve artık sağlıkta şiddetin son bulmasını dilediklerini aktardı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel