Giresun'da hayvanat bahçesi gelişiyor

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, belediye hayvanat bahçesinde genişletme çalışmaları başlattıklarını söyledi. Aksu, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıl ekim ayında hizmete açılan hayvanat bahçesinin Giresun halkı kadar, çevre illerden gelen vatandaşlar

Giresun'da hayvanat bahçesi gelişiyor
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, belediye hayvanat bahçesinde genişletme çalışmaları başlattıklarını söyledi.
 
Aksu, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz yıl ekim ayında hizmete açılan hayvanat bahçesinin Giresun halkı kadar, çevre illerden gelen vatandaşlardan da yoğun ilgi gördüğünü belirtti. 
 
Hayvanat bahçesinin gördüğü ilgi nedeniyle genişletilmesine karar verdiklerini ifade eden Aksu, "Hayvanat bahçesi her geçen gün halkımızdan ilgi görüyor. Özellikle çocuklarımız hayvanat bahçesine gelerek buradaki hayvanları daha yakından görmek ve tanımak istiyor. Biz de bu bağlamda yeni bir çalışma içine girdik. Kısa sürede çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.
 
Aksu, genişletme çalışmaları kapsamında özellikle çocuklardan yoğun ilgi gören midilli atları için gezi alanı oluşturduklarını aktararak, "Bu çalışma ile birlikte hayvanat bahçesini ziyarete gelen çocuklar, büyük ilgi gösterdiği midilli atları ile beraber oynama ve üzerine binip gezme şansını yakalayacaklar" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel