Giresun'da hakkında arama kaydı bulunan şahıs operasyonla yakalandı

Giresun'da düzenlenen operasyonla aranan suçlu yakalandı.

Giresun'da hakkında arama kaydı bulunan şahıs operasyonla yakalandı

Giresun'un Yağlıdere İlçesinde aranan suçlu yakalandı.

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde jandarma ekipleri, büyük bir başarıya imza attı. "Şehit Uzman Jandarma Serdar DAĞ-JASAT Mercek-2 Operasyonu" kapsamında, İlçe Jandarma Komutanlığı, JASAT ve JÖH Tabur Komutanlığı ekipleri birlikte hareket ederek, Akköy köyünde aranan kişileri yakalamak için kapsamlı bir operasyon düzenlendi.

Çeşitli suçlardan aranan ve hakkında kesinleşmiş 10 yıl 6 gün hapis cezası bulunan R.Y, saklandığı evde başarılı bir şekilde gözaltına alındı.

R.Y’nin işlediği suçlar arasında çocuğun nitelikli cinsel istismarı, mala zarar verme, hükümlü veya tutuklunun kaçması ve nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme gibi ciddi suçların bulunduğu belirtildi.

Gözaltına alınan R.Y, gerekli işlemlerin ardından Espiye L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler