Giresun'da genç denizde boğuldu

Giresun Meslek Yüksek Okulu Harita Kadastro Programı 1. sınıf öğrencisi Murat İçöz (19), serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti. Giresun merkezde denize giren İçöz, arkadaşlarının gözü önünde kayboldu. Daha sonra arkadaşları ve çevred

Giresun'da genç denizde boğuldu

Giresun Meslek Yüksek Okulu Harita Kadastro Programı 1. sınıf öğrencisi Murat İçöz (19), serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.

Giresun merkezde denize giren İçöz, arkadaşlarının gözü önünde kayboldu. Daha sonra arkadaşları ve çevreden vatandaşlar İçöz'ün boğulduğunu fark edince onu kurtarmak için müdahalede bulundular. Daha sonra olay yerine gelen 112 acil servis ekibi, İçöz'ü, Giresun Devlet Hastanesine kaldırırken yolda hayatını kaybetti. İçöz, Yozgat Yerköy'de kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel