Giresun'da gelin vahşeti

Giresun'da 2 çocuk annesi 35 yaşındaki M. B., kayınvalidesi 78 yaşındaki F. B.'yi bıçaklayarak öldürdükten sonra evini de ateşe verdi.

Giresun'da gelin vahşeti

Giresun'da 2 çocuk annesi 35 yaşındaki M. B. kayınvalidesi 78 yaşındaki F. B.'yi bıçaklayarak öldürdükten sonra evini de ateşe verdi. Bugün doğumgünü olan M. B., Facebook'a 'Ben böyle olsun istemedim. Haksızlıklara gelemedim. Evet, doğum günüm kutlu olsun karanlık kapılarda' yazdıktan sonra jandarmaya teslim oldu.

Giresun'da giyim mağazası işleten M. B., bu sabah erken saatlerde merkeze bağlı Erikliman Köyü'nde yalnız yaşayan kayınvalidesi F. B'yi ziyarete gitti. Kayınvalidesi ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışan M.B., yaşlı kadını bıçakla vücudunun birçok yerinden yaraladı. Bıçak darbelerinin ardından kaçmak isteyen F. B., evinin bahçesinde yere düştükten bir süre sonra hayatını kaybetti. Bu sırada kayınvalidesinin evini ateşe veren M.B., Giresun'daki evine döndü. Köylüler yangını farkedince itfaiyeye haber verdi, ancak F. B.'nin, evi kullanılamaz hale geldi. Olay yerine giden köylüler de yaşlı kadının evin bahçesindeki cesedini buldu.

Facebook'a mesaj yazdı 

Bugün doğumgünü olan M. B. Giresun'daki evine geldikten sonra sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına, 'Ben böyle olsun istemedim. Haksızlıklara gelemedim. Evet, doğum günüm kutlu olsun karanlık kapılarda' mesajını yazdı. Erikliman Köyü muhtarlık azalığı görevini de yürüten B., daha sonra Erikliman Muhtarı'nı arayarak kayınvalidesini öldürdüğünü söyledi ve bulunduğu yeri bildirdi. Jandarma ve polis ekiplerince evinde gözaltına alınan Birol, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. F. B. cesedi ise otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel