Giresun'da Fındık Pazarı tamam

 Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, tarihi Fındık Pazarı'nda sürdürülen alt ve üst yapı düzenleme çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Aksu, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz Eylül ayında başlatılan çalışmaların tamamlandığını ve pazar bölgesine yeni bir

Giresun'da Fındık Pazarı tamam
 Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, tarihi Fındık Pazarı'nda sürdürülen alt ve üst yapı düzenleme çalışmalarının tamamlandığını söyledi.
 
Aksu, yaptığı açıklamada, geçtiğimiz Eylül ayında başlatılan çalışmaların tamamlandığını ve pazar bölgesine yeni bir görünüm kazandırdıklarını belirtti.
 
Fındığın başkenti unvanını alan Giresun'da Fındık Pazarı bölgesinde yapılan yenileme çalışmaları bölgesinin tarihine yaraşır hale getirildiğini ifade eden Başkan Aksu, "Fındık Pazarı bölgesinde bulunan sokakların öncelikle, yağmur suyu hattı yenilendi. Kanalizasyon hattı, elektrik şebekesi elden geçirildi. Bölgedeki sokakların alt ve üst yapıları yenilendi. Pazar ve çevresine modern bir görünüm kazandırıldı" diye konuştu.
 
Aksu, Fındık Pazarı ve bölgesinin artık bir cazibe merkezi haline geleceğini, Giresun'un en işlek bölgelerinden birisi olacağına inandıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel