Giresun'da festivaller iptal!

Giresun Belediyesi, Manisa’nın Soma İlçesinde yaşanan üzücü olay nedeniyle festivalleri iptal etti.  Giresun Belediyesi Soma’da gerçekleşen ve tüm Türkiye’yi yasa boğan maden kazası nedeniyle 37. Uluslar arası Giresun Aksu festivalini iptal ettiğini açıkl

Giresun'da festivaller iptal!
Giresun Belediyesi, Manisa’nın Soma İlçesinde yaşanan üzücü olay nedeniyle festivalleri iptal etti. 
 
Giresun Belediyesi Soma’da gerçekleşen ve tüm Türkiye’yi yasa boğan maden kazası nedeniyle 37. Uluslar arası Giresun Aksu festivalini iptal ettiğini açıkladı.
 
Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasının bütün halkımızı yasa boğduğunu belirten Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ersoy, “Yaşanan bu maden faciası hepimizi derinden etkileyip, yasa boğmuştur. Ülkemizi derinden etkileyen bu maden faciası nedeniyle bu yıl 37.’sini gerçekleştireceğimiz Uluslar arası Giresun Aksu Festivali’ni Belediye Başkanımız Kerim Aksu’nun talimatları doğrultusunda iptal etmeyi uygun gördük. Yaşanan bu faciada hayatını kaybeden madencilerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve bütün ülkemize başsağlığı diliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel