Giresun'da feci kaza!

Göreli İlçesi'nde yön tabelasına çarpan otobüs devrildikten sonra yandı. Resmi olmayan ve artması beklenen rakamlara göre şuanlık ölü sayısının 10 olduğu yaralı sayısının ise 20 olduğu kaydedildi...Türkiye'ye ilk olarak Haber61.Net'in duyurduğu Giresun'un

Giresun'da feci kaza!

Göreli İlçesi'nde yön tabelasına çarpan otobüs devrildikten sonra yandı. Resmi olmayan ve artması beklenen rakamlara göre şuanlık ölü sayısının 10 olduğu yaralı sayısının ise 20 olduğu kaydedildi...

Türkiye'ye ilk olarak Haber61.Net'in duyurduğu Giresun'un Görele İlçesi'ndeki kazadan yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

OLAY YERİNDEN KARELER

Haber61.Net İstihbarat Servisinin derlediği bilgilere göre, İstanbul'dan Trabzon'un Of İlçesine gelmekte olan 61 S 0886 plakalı bir otobüs firmasına ait yolcu otobüsü Görele ilçe çıkışı Soğuksu mahallesinde saat 07.00 sıralarında yol tabelasına çarparak yan yattı.

Yan yatan otobüs yanmaya başlarken, içinden çıkamayan ve yanarak can veren yolcuların bulunduğu belirtildi.

Otobüste 43 yolcunun bulunduğu belirtilirken, Görele Devlet Hastanesi'ne şuana kadar 15'e yakın yolcunun tedavi gördüğü öğrenildi. Yol ulaşıma kapanırken, kazayla ilgili inceleme sürüyor.

GÖRELE BELEDİYE BAŞKANI KONUŞTU

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu'nun yaptığı açıklamaya göre, yanan otobüsteki ölü sayısının şuanlık 10 olduğu 2 kişinin kayıp olduğu ve 29 da yaralının olduğu belirtilirken, yaralıların hastanede tedavi altına alındıkları öğrenildi.

ŞOFÖR DEĞİŞTİRİLDİ İDDİALARI VAR

Başkan Melikoğlu, otobüsün Tirebolu sınırında şoför değiştirdiğini duyduklarını söyledi. Başkan Melikoğlu bunun şuanlık iddiadan ibaret olduğunu ve daha sonra netlik kazanacağını söyledi.

AKARYAKITIN PATLAMASI ÜZERİNE

Otobüsün, büyük bir hızla orta refüje çarparak takla attığı, asfaltın üzerinde kaymaya başlayan aracın, dökülen yakıtın parlaması ile bir anda alevler içinde kaldığı öğrenildi. Otobüsün otogar çıkışında tam dolu olarak hareket ettiği bildirildi. Yolda kaç kişinin indiği ve kaç kişinin bindiği ile ilgili net bilgiler henüz yok.

 

VALİ ŞAHİN: "ÖLÜ SAYISININ ARTMASINDAN KORKUYORUZ"
Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, kaza sonrası yaptığı ilk açıklamada, ''Görele'deki korkunç kazada ölü sayısının artmasından korkuyoruz'' dedi.

Şahin yaptığı açıklamada, ''İstanbul'dan Trabzon'a gelen otobüs son olarak Çarşamba'da ihtiyaç molası vermiş. Görele'nin Karadeniz Sahil Yolu Soğuk Mahallesi mevkisinde ise henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında tamamen yanmış'' dedi.

İlk belirlemelere göre 10 kişinin yanarak can verdiğini, 20 kişinin ise ağır yanıklardan dolayı Giresun ve Trabzon'daki hastanelerde tedavi altına alındığını belirten Vali Şahin, ''Görele'deki korkunç kazada ölü sayısının artmasından korkuyoruz. Yaralıların durumları çok ağır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel