Giresun'da esnaf caddeye patates dikti

 Giresun'un Eynesil ilçesi şehir merkezindeki çukurlarla dolu yola esnaflar patates dikerek tepki gösterdi.İlçenin şehir merkezindeki cadden uzun süredir yapılmadığını ileri süren esnaf, caddenin artık çekilmeyecek hale geldiğini, durumu söylenmedik mevki

Giresun'da esnaf caddeye patates dikti

 

Giresun'un Eynesil ilçesi şehir merkezindeki çukurlarla dolu yola esnaflar patates dikerek tepki gösterdi.

İlçenin şehir merkezindeki cadden uzun süredir yapılmadığını ileri süren esnaf, caddenin artık çekilmeyecek hale geldiğini, durumu söylenmedik mevki ve makam bırakmadıklarını fakat çözüm bulamadıklarını söyledi.

Cadde üzerindeki esnaflardan Okan Çoban, “Burası ilçenin ana girişi. Bir ilçenin gelişmişliği ana caddesinden belli olur. 150 metre karelik bir alan üç yıldan bu yana yapılmıyor. Bazen çukurlar yağmurdan genişleyince mevcut asfaltın üstüne ince çakıl serilerek dünyada eşi benzeri olmayan metotlarla geçici çözüm üretiliyor. Çakılın asfalt üstünde durduğu nerede görülmüş. Buradan Milletvekilleri, Bakanlar ve siyasiler geçtiği halde bu yolu kimse görmüyor mu? Giresun Valisi Dursun Ali Şahin Bey dahi ilçemize geldiğinde buradan giriş yapıyor. Mademki görmüyorlar biz de sesimizi duyurabilmek için esnaf arkadaşlarımızla çukurlara patates dikerek bu yolu görüp de görmemezlikten gelenleri protesto ediyoruz” dedi.

İlçede terminal olmadığından dolayı merkez giriş kavşağında otobüs yazıhanesi işletmek durumunda kaldığını söyleyen cadde esnaflarından Mustafa Sofu, "En son çare olarak çukurlara patates diktik. Yol zaten patates tarlasını anımsattığı için bu yolu seçtik. Şimdi diktiğimiz patatesleri yazın nasip olursa toplayacağız.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel