Giresun'da en anlamlı yılbaşı kutlaması

Giresun’un en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Kulakkaya Yaylasındaki bir otel bu sefer zihinsel engelli çocukları ve ailelerini konuk etti. Giresun’daki yılbaşı eğlencelerinden en anlamlısı engelli çocukları ve ailelerini konuk eden Kulakkaya Yay

Giresun'da en anlamlı yılbaşı kutlaması

Giresun’un en önemli turizm merkezlerinden birisi olan Kulakkaya Yaylasındaki bir otel bu sefer zihinsel engelli çocukları ve ailelerini konuk etti. 

Giresun’daki yılbaşı eğlencelerinden en anlamlısı engelli çocukları ve ailelerini konuk eden Kulakkaya Yaylasındaki Zifin Otel’deydi.

Giresun Özel Sporcular Gençlik Kulübü tarafından organize edilen zihinsel engelli çocuklar ve aileleri için  düzenlenen yılbaşı eğlencesi görülmeye değerdi.
Engelli çocuklar ve aileleri için düzenlenen yılbaşı eğlencesinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Önce müzik eşliğinde eğlenen çocuklar, sonra dağıtılan hediyelerle sevindirildi. Yeni yıla girilmeye dakikalar kala ise otelin bahçesinde çoban ateşi yakılarak yeni yıla girildi.

Kendilerine böyle anlamlı bir gece düzenleyen işletme sahibine teşekkür eden Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Osman Seyranlıoğlu, işletme yetkililerine teşekkür ve plaketi verdi.
Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında engelli ve ailelerini konuk ettiklerini ifade eden Turizmci Otel İşletmecisi Dr. İbrahim Özkuş ise; “ Bu gecenin mutluluğu ve ayrıcalığı engelli çocuklarımızın burada bulunmasından dolayıyıdır. Biz onları engelli olarak kabul etmiyoruz.Belki bizlerin düşüncelerindeki engeller onları engelli olarak algılamamıza neden oluyor. İyi ki bu gece bizlerle birlikte oldunuz bizlere bu mutluluğu yaşattınız.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler