Giresun’da eğitime kar engeli

Giresun Valiliği’nden yapılan açıklamada, Alucra, Çamoluk ve Şebinkarahisar ilçelerinde dün sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ilköğretim ile lise ve dengi okullarda 2 gün ara verildiği belirtildi. Kar kalınlığının Şebinkarahisa

Giresun’da eğitime kar engeli

Giresun Valiliği’nden yapılan açıklamada, Alucra, Çamoluk ve Şebinkarahisar ilçelerinde dün sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ilköğretim ile lise ve dengi okullarda 2 gün ara verildiği belirtildi. Kar kalınlığının Şebinkarahisar ve Çamoluk merkezde yaklaşık 20 cm, Alucra merkezde ise 60 cm’ye kadar ulaştığı ilçelerde ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle bu sabah itibariyle Alucra’da 15, Çamoluk’ta 9, Şebinkarahisar’da 42 köy yolu olmak üzere toplam 66 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapalı köy yollarını açmak için Giresun İl Özel İdaresi ekiplerinin kar mücadelesi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler