Giresun'da danışman alarmı!

 Giresun Valiliği, kendisini Vali Hasan Karahan'ın danışmanı olarak tanıtarak menfaat temin etmeye çalışanlara itibar edilmemesi gerektiğini bildirdi. Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, son günlerde valiliğin veya

Giresun'da danışman alarmı!
 Giresun Valiliği, kendisini Vali Hasan Karahan'ın danışmanı olarak tanıtarak menfaat temin etmeye çalışanlara itibar edilmemesi gerektiğini bildirdi.
 
Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, son günlerde valiliğin veya Vali Hasan Karahan'ın kültür, sanat, fotoğraf veya değişik alanlarda danışmanı olduğunu ifade eden kişiler olduğu yönünde duyumlar alındığı belirtildi. 
 
Açıklamada, kendisini valiliğin veya Vali Karahan'ın danışmanı olarak tanıtan şahısların, kişi veya kuruluşları etkileyerek menfaat temin etmeye çalıştıklarının düşünüldüğüne işaret edilerek, şunlar aktarıldı:
 
"Valiliğimizin veya Sayın Valimizin, herhangi bir konuda veya alanda danışmanlığına başvurduğu özel kişi ve kuruluş bulunmamaktadır. Vatandaşlarımız, kamu kurum ve kuruluşları ile özel teşekküllerince bu tür kişilere itibar edilmemesi, talep ve isteklerinin değerlendirmeye alınmaması gerektiği ilgililere ve kamuoyunun bilgisine sunulur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler