Giresun'da cinayet kararı çıkmadı

 Giresun Adliyesi'nde yapılan hurdacı cinayetinin duruşmasına ortağı Coşkun Kılıç tarafından tabanca ile vurularak öldürülen Murat Çakmak’ın 3 yıllık evli eşi Fatma Çakmak biri 3 diğeri 2 yaşındaki kız çocuklarıyla katıldı.Dava ile ilgili dosyaların incel

Giresun'da cinayet kararı çıkmadı

 Giresun Adliyesi'nde yapılan hurdacı cinayetinin duruşmasına ortağı Coşkun Kılıç tarafından tabanca ile vurularak öldürülen Murat Çakmak’ın 3 yıllık evli eşi Fatma Çakmak biri 3 diğeri 2 yaşındaki kız çocuklarıyla katıldı.

Dava ile ilgili dosyaların incelenip karara bağlanması için dava 17 Mayıs tarihine ertelendi. Duruşma çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplayan Murat Çakmak’ın eşi Fatma Çakmak, ”Yalnız, çaresiz ortada kaldık. Eşimin katili yalnızca eşimin hayatını değil, çocuklarımın, bizim de geleceğimizi katletmiştir. En ağır cezayı almasını ömür boyu içerde yatsa yinede cezasını ödeyemeyeceğini düşünüyorum” dedi.

Tutuklu yargılanan katil zanlısının yanında başkalarının da bulunduğunu iddia eden Murat Çakmak’ın babası Ebubekir Çakmak ise “İçerde tutuklu yargılanan bir kişi var ama ben oğlumun tek kişiyle öldürülmediğini biliyorum. Katil zanlısının o gün yanında başkaları da olduğu halde oğlumun yolunu keserek öldürdüğü yönünde bilgiler alıyorum. Fakat kimse gelipte ifade vermek istemiyor. Katil zanlısı oğlumla defalarca evime gelerek ekmeğimi yiyen birisiydi.Ben adalete güveniyorum. Hiç bir ceza oğlumu geri getirmeyecektir ama verilecek cezanın acılarımıza,üzüntülerimize teselli olacağına inanıyorum” diye konuştu.

 

OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, 28 Haziran 2011 tarihinde Giresun’un Dereli yolu üzerindeki Aydınlar Mahallesi mevkiinde meydana gelmişti. Samsun'dan gelen ve Giresun'da birlikte hurdacılık yapan 26 yaşındaki Murat Çakmak ile 27 yaşındaki Coşkun Kılıç arasında ancak verecek yüzünden tartışma çıkmış, tartışma büyüyünce Coşkun Kılıç, ruhsatsız tabancasını çekerek Murat Çakmak'a birkaç el ateş etmek suretiyle göğsünden yaralanmıştı. Murat Çakmak, yaralı olarak kaldırıldığı Özel Ada Hastanesi'ne tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel