Giresun'da bulunan küp heyecan yarattı!

Giresun'un Görele ilçesinde yol yapımı sırasında toprağa gömülü halde çıkan küp heyecanlandırdı.Görele’nin Kaba Mahallesi’nde Belediye tarafından yol yapımı sırasında büyük bir küp parçası meydana çıktı. Yolun üst tarafında 50 santim kadar toprağa gömülü

Giresun'da bulunan küp heyecan yarattı!

Giresun'un Görele ilçesinde yol yapımı sırasında toprağa gömülü halde çıkan küp heyecanlandırdı.

1-001.jpgGörele’nin Kaba Mahallesi’nde Belediye tarafından yol yapımı sırasında büyük bir küp parçası meydana çıktı. Yolun üst tarafında 50 santim kadar toprağa gömülü küp parçası görülünce çalışmalar durduruldu. Yol yapımı sırasında çıkan toprak içerisinde küpün diğer parçaları arandı ve küpün içerisinde altın olabileceği ihtimali de göz önünde bulundurularak güvenlik önlemleri alındı.

Ancak yapılan aramalara rağmen küpün diğer parçalarından başka bir şeye rastlanamadığı belirtildi.

Bunun üzerine küpün tarihi eser olup olmadığı yönünde çalışmaların başladığı belirtilirken, küpün bir parçası ise yapımı yeniden başlanan yol güzergahında bulunuyor.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler