Giresun'da bir mahalle kayıyor!

Giresun Valisi Hasan Karahan, zeminde kayma ve kırılmaya yol açtığı öne sürülen Çıtlakkale Mahallesi'ndeki Gençlik ve Kültür Merkezi inşaatı ile bölgede incelemelerde bulundu. Karahan, çalışmaları yerinden gözlemleyerek, bölgede sürdürülen çalışmalarla il

Giresun'da bir mahalle kayıyor!

Giresun Valisi Hasan Karahan, zeminde kayma ve kırılmaya yol açtığı öne sürülen Çıtlakkale Mahallesi'ndeki Gençlik ve Kültür Merkezi inşaatı ile bölgede incelemelerde bulundu.

 Karahan, çalışmaları yerinden gözlemleyerek, bölgede sürdürülen çalışmalarla ilgili yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı.

 Yetkililer, gençlik merkezi inşaatı ve bölgede 215 fore kazığın çakıldığını, bugün itibariyle bu iki alanın ortasına da fore kazık çakılmaya başlanıldığını belirttiler.

Karahan, yaptığı açıklamada, bölgede çalışmaların herhangi bir aksaklığa yol açmadan titizlikle yürütüldüğünü ve fore kazıklar sayesinde heyelanın durma noktasına geldiğini söyledi.

Şubat ayı içerisinde Giresun'un Çıtlakkale Mahallesi'ndeki Gençlik ve Kültür Merkezi inşaatının, mahalledeki bazı bölgelerin zeminlerinde ve evlerde kaymalar ile kırılmalara yol açtığı iddiaları üzerine Valilik tarafından inceleme başlatılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel