Giresunda bir kişi boğularak öldü

  Ankara’dan Giresun’a yaz tatiline gelen bir kişi, serinlemek için girdiği denizde boğularak öldü.Ercan Demir (53) ve yeğeni Gökhan Demir girdikleri denizde boğulma tehlikesi yaşadı. Yeğen Gökhan Demir kendini kayalıklara zor atarken amcası Ercan Demir d

Giresunda bir kişi boğularak öldü

 

 Ankara’dan Giresun’a yaz tatiline gelen bir kişi, serinlemek için girdiği denizde boğularak öldü.

Ercan Demir (53) ve yeğeni Gökhan Demir girdikleri denizde boğulma tehlikesi yaşadı. Yeğen Gökhan Demir kendini kayalıklara zor atarken amcası Ercan Demir denizde kaldı. Gökhan Demir de çevreden yardım istedi.

20 yaşındaki Muhammed Ali Ünlü de Ercan Demir'i sudan çıkardı.Olay yerine gelen sağlık ekipleri çok su yutan Ercan Demir’e her türlü müdahaleyi yapmasına rağmen hayata döndüremedi.

Olay yerine gelen savcının incelemelerinin ardından Ercan Demirin cesedi Giresun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel