Giresun'da bıçaklı kavga: 1 yaralı

Giresun’da husumetli olduğu kişi tarafından defalarca bıçaklanarak yaralanan gence ilk müdahaleyi polisler yaptı.Edinilen bilgilere göre, Murat İ. bir gün önce tartıştığı Feyyaz T. ile Gazi Caddesi üzerinde karşılaşınca yeniden aralarında tartışma çıktı.

Giresun'da bıçaklı kavga: 1 yaralı

Giresun’da husumetli olduğu kişi tarafından defalarca bıçaklanarak yaralanan gence ilk müdahaleyi polisler yaptı.

Edinilen bilgilere göre, Murat İ. bir gün önce tartıştığı Feyyaz T. ile Gazi Caddesi üzerinde karşılaşınca yeniden aralarında tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine Feyyaz T., yanındaki bıçakla Murat İ’yi bacağından, kolundan ve sırtından defalarca bıçakladı.

Çevredekiler kavganın şokunu yaşarken, yoldan geçen bir vatandaş kavgaya müdahale etti. Yere yığılan gence ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar ve olay yerine gelen polisler yaptı. Yaralı gencin bu sırada elindeki cep telefonuyla ilgilenmesi ise dikkat çekti. Yaralı genç ambulansla hastaneye kaldırılırken, olay sonrası kaçan Feyyaz İ. ise polisler tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler