Giresun'da baz istasyonu tepkisi

 Baz istasyonuna çalışmak için gelen işçilere mahalle halkının tepki göstermesi üzerine devreye emniyet güçleri girdi. Polis ekiplerinin güçlükle sakinleştirdiği mahalle halkının tepkilerinin sürmesi üzerine baz istasyonu işçileri polis korumasında bölged

Giresun'da baz istasyonu tepkisi

 

Baz istasyonuna çalışmak için gelen işçilere mahalle halkının tepki göstermesi üzerine devreye emniyet güçleri girdi. Polis ekiplerinin güçlükle sakinleştirdiği mahalle halkının tepkilerinin sürmesi üzerine baz istasyonu işçileri polis korumasında bölgeden ayrıldı.
 
Mahallelerindeki baz istasyonu çalışmalarının durdurulmasını isteyen mahalle sakinlerinden Rasim Düzova, “Mahallemizdeki baz istasyon yapılmaması için belediyeye şikayet dilekçesi verdik. Dilekçemiz belediye meclisinde değerlendirilerek İmar Planı'nın 18. maddesine göre yapılmasının yasal olarak mümkün olmadığı kararı alınmıştır. Ancak buna rağmen çalışmalar sürdürülmektedir” dedi.
 
Bazı vatandaşlar ise bazı yakınlarının kanserden vefat ettiğini, bazılarının ise kalp pili ile yaşadığını belirterek, baz istasyonunun kendilerini endişelendirdiği kaydettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel