Giresun'da balıkçılara ağ denetimi

Giresun Sahil Güvenlik Komutanlığı ve İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü Su Ürünleri personeli tarafından yapılan denetimde kullanımı yasak olan 10 paket misina ağına el konuldu.Yapılan denetimlerde 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu ve 3/1 Numaralı Ticar

Giresun'da balıkçılara ağ denetimi

Giresun Sahil Güvenlik Komutanlığı ve İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü Su Ürünleri personeli tarafından yapılan denetimde kullanımı yasak olan 10 paket misina ağına el konuldu.

Yapılan denetimlerde 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu ve 3/1 Numaralı Ticari Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen Tebliğ gereğince kullanımı yasak olan 10 paket çeşitli boylarda misina ağına el konuldu.

Yapılan açıklamada, balıkçılarımızın sürdürülebilir balıkçılık ve deniz ekosisteminin korunabilmesi için yasaklanmış av araç ve gereçlerini kullanmaması ve avlanma kurallarına hassasiyetle uymaları gerektiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler