Giresun'da ayının saldırdığı çiftçi o anları anlattı
Giresun'da ayının saldırısı sonucu yaralanan çiftçi tedavisinin ardından taburcu edildi
Yayınlanma:
Giresun'un Alucra ilçesinde hayvanlarını otlatırken ayının saldırısına uğrayarak yaralanan çiftçi tedavisinin ardından taburcu edildi.
Konaklı köyünde önceki gün hayvanlarını otlatan Sinan Zavalsız, iki ayıyla karşılaştı.
Ayılardan birinin saldırması sonucu bacağından yaralanan çiftçi, yakınları tarafından Alucra Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Tedavisinin ardından taburcu edilen Zavalsız, gazetecilere yaptığı açıklamada, elindeki değnekle ayılara karşı koymaya çalıştığını söyledi.
Zavalsız, şöyle konuştu:
"Pençe ve çenesiyle saldırdı. Bir ara kurtuldum ve çam ağacına çıktım. Kardeşime telefon açtım ve yardım istedim. Yakınlarım geldi ve beni hastaneye götürdü."
Zavalsız, yöre halkının ayılar yüzünden tedirgin olduğunu dile getirdi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.