Giresun'da amca dehşeti

 Giresun Espiye ilçesi Çepniköy'de yaşayan H.B. (70) ile yeğeni Erol B. (43) ve yeğeninin oğlu Sefa B. (17) arasında, arazi anlaşmazlığı nedeniyle 10 gün önce tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine H.B, tabancasıyla Erol B. ve Sefa B'ye ate

Giresun'da amca dehşeti

 

Giresun Espiye ilçesi Çepniköy'de yaşayan H.B. (70) ile yeğeni Erol B. (43) ve yeğeninin oğlu Sefa B. (17) arasında, arazi anlaşmazlığı nedeniyle 10 gün önce tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine H.B, tabancasıyla Erol B. ve Sefa B'ye ateş etmiş, karnından yaralanan Erol B. olay yerinde yaşamını yitirmişti. 

 

Ayağından yaralanan Sefa B. ise Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Olayın ardından kaçarak firar eden H.B'nin yakalanması için jandarma ekiplerince çalışma başlatılmış ancak amca yakalanamamıştı. 

 

Firar eden amca H.B dün gece ortaya çıkarak yine dehşet saçtı. Espiye ilçesi Yeşilyurt köyüne gelerek bu kez de kardeşinin oğlu Mustafa Bekçi ve Sedat Bekçi'yi vurdu. Yaralılar Giresun devlet hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken amca H.B' yi arama çalışmaları sürdürülüyor.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler