Giresun'da amatör futbolcular kaza kurbanı

 Giresun’un Tirebolu ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını yitirirken, üç kişi de yaralandı.  Edinilen bilgilere göre Trabzon’dan, Giresun istikametine gitmekte olan Köksal Karadağ idaresindeki 28 AY 940 plakalı otomobil Tirebo

Giresun'da amatör futbolcular kaza kurbanı

 

Giresun’un Tirebolu ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını yitirirken, üç kişi de yaralandı. 
 
Edinilen bilgilere göre Trabzon’dan, Giresun istikametine gitmekte olan Köksal Karadağ idaresindeki 28 AY 940 plakalı otomobil Tirebolu’nun Bada mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sahildeki kayalıklara uçtu.
Meydana gelen kazada araç sürücüsü Köksal Karadağ (39),Ali Ayhan (45) ve Mert Birleş (27) olay yerinde hayatını kaybederken, Sercan Sarı (25), Sedat Tozlu (31) ve Mustafa Gökhan Yamak (25) ise yaralandı.
 
Yaralılar Tirebolu Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, kazada hayatını kaybeden Mert Birleş,yaralılar Sercan Sarı ve Mustafa Gökhan Yamak’ın Giresun Amatör Kümede futbolcu oldukları öğrenildi.
 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel