Giresun'da 9 belde kapanıyor

Giresun'da 30 Mart seçimlerinde 9 beldenin kapacağı belirtildi.Vali Hasan Karahan başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcıları Yüksel Çelik ve Barış Demirtaş, Özel İdare ve diğer yetkililer ile kapanacak 9 belediyenin başkanları katıldı. Konu ile il

Giresun'da 9 belde kapanıyor

Giresun'da 30 Mart seçimlerinde 9 beldenin kapacağı belirtildi.
Vali Hasan Karahan başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcıları Yüksel Çelik ve Barış Demirtaş, Özel İdare ve diğer yetkililer ile kapanacak 9 belediyenin başkanları katıldı. Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Vali Karahan, “İlimizde 9 belediye 30 Mart'ta kapanacak. Kapanmayla ilgili iş ve işlemlerin titizlikle takip edilmesini ve herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesini istiyorum” dedi.
30 Marttan itibaren bu belediyelerin araç, gereç ve personeli Özel İdareye devredilecek.
Kapanacak olan belediyeler; Giresun Merkez Çaldağ, Giresun Merkez İnişdibi, Çamoluk İlçesi Yenice Beldesi, Çanaklçı İlçesi Karabörk Beldesi, Görele İlçesi Aydınlar, Kırıklı Ve Köprübaşı Beldeleri, Keşap İlçesi Karabulduk Beldesi ve Son Olarak Piraziz İlçesi Bozat Beldesi olarak açıklandı.
Seçim güvenliği konusunda da bilgiler veren Vali Karahan, "30 Mart seçiminin sağlıklı, güvenli, sakin bir ortamda yapılması için hep birlikte elimizden geleni yapacağız. 31 Mart sabahı da yeni yerel yöneticilerimizle birlikte kamu hizmetlerimizi devam ettireceğiz” diye konuştu.
Öte yandan Giresun il merkezinde köyler dahil 91 bin 78 seçmen 319 sandıkta oy kullanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel