Giresun'da 77 bin öğrencinin karne sevinci

Vali Hasan Karahan, ”Siz öğrencileri kıyaslamaya kalkarsanız onlar da anne-babayı kıyaslamaya kalkar. Bu durumda da anne ve baba zararlı çıkar” dedi. Karahan, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda karne dağıtım törenine katıldı. Sınıfları gezen Karahan, öğrenci

Giresun'da 77 bin öğrencinin karne sevinci
Vali Hasan Karahan, ”Siz öğrencileri kıyaslamaya kalkarsanız onlar da anne-babayı kıyaslamaya kalkar. Bu durumda da anne ve baba zararlı çıkar” dedi.
 
Karahan, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda karne dağıtım törenine katıldı.
 
Sınıfları gezen Karahan, öğrencilerle sohbet etti, kendilerine karnelerini verdi.
 
Karahan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Giresun’da, 2013-2014 eğitim öğretim döneminin sorunsuz olarak tamamlandığını söyledi.
 
Öğrencileri ile anne ve babalara tavsiyelerde de bulunan Karahan, ”Durumu zayıf öğrenciler için de bu karneler bir nevi uyarı görevi yapıyor. Bunlar da kendi durumlarını düzeltmek için gayret edecekler. Velilerimize hep bunu söylüyoruz. Öğrencilerimizi kıyaslamayın başka öğrencilerle. Her öğrenci kendi içinde kendi gelişimiyle doğru orantılı olarak takip edilmesi lazımdır. Siz öğrencileri kıyaslamaya kalkarsanız onlar da anne ve babayı kıyaslamaya kalkar. Bu durumda da anne ve baba zararlı çıkar. Bunu da bilerek iyi bir tatil diliyoruz. Gençlerimiz dinlensinler ve gelecek eğitim öğretim yılına da daha zinde bir şekilde başlasınlar. Temennimiz budur” diye konuştu.
 
Giresun genelinde 445 okulda 77 bin 600 öğrenci ve 6 bin öğretmeninin yaz tatiline çıktığı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel