Giresun'da 5 tutuklama!

Giresun'un Görele, Tirebolu ve Çanakçı ilçelerinde yapılan "Şafak" operasyonunda uyuşturucu ve silah kaçakçılığı yapığı iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişiden 5'i tutuklandı.Uyuşturucu ve silah kaçakçılığı suçundan yürütülen soruşturma kapsamında uzun bir

Giresun'da 5 tutuklama!

Giresun'un Görele, Tirebolu ve Çanakçı ilçelerinde yapılan "Şafak" operasyonunda uyuşturucu ve silah kaçakçılığı yapığı iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişiden 5'i tutuklandı.
Uyuşturucu ve silah kaçakçılığı suçundan yürütülen soruşturma kapsamında uzun bir süredir teknik takip altında olan şüphelilerin bulunduğu 9 adrese Görele, Tirebolu ve Çanakçı ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, çok miktarda silah, silah mermisi, gonca esrar ile çok sayıda dişi Hint keneviri kökü ele geçirilmişti.


Görele Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla Giresun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin yaptığı eş zamanlı operasyonlarda yakalanan zanlılar H.Y. (32), H.İ.S. (35), T.Y. (51), H.A.(56), M.K.(43), N.E. (40), S.Y. (58) ve E.K. (35). savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Zanlılardan T.Y., H.İ.S., H.Y., E K., ve H.A. tutuklanarak Giresun Cezaevi'ne gönderildi. S.Y. ile M.K. savcılık tarafından N.E. de mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel