Giresun'da 15 kişi tutuklandı

Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Dereli ilçesinde Narkotik ve Psikotrop madde kaçakçılığı yaptığı belirlenen kişilere yönelik bir operasyon düzenledi.Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Dereli ilçesinde Narkotik ve Psikotrop madde kaçakçılığı

Giresun'da 15 kişi tutuklandı

Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Dereli ilçesinde Narkotik ve Psikotrop madde kaçakçılığı yaptığı belirlenen kişilere yönelik bir operasyon düzenledi.

Giresun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Dereli ilçesinde Narkotik ve Psikotrop madde kaçakçılığı yaptığı belirlenen kişilere yönelik bir operasyon düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan 15 şüpheli adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Giresun İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarı çalışmalar sonucunda, Dereli İlçesinde Narkotik ve Psikotrop Madde Kaçakçılığı yaptığı tespit edilen organize suç örgütü takibe alınarak İstanbul,Giresun İl ve İlçelerinde bulunan adreslere, suç örgütüne yönelik eş zamanlı operasyon yapıldı.
 
Yapılan operasyonlar neticesinde; organize suç örgütü lideri O.Y ile birlikte 15 şüpheli şahıs yakalanarak ifadelerinin alınmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Yakalanan şahısların evlerinde yapılan aramalarda 2 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca, bu silahlara ait şarjör, dolu fişek ile 6194 gr. kubar esrar ele geçirild

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel