Giresun Valisine kamera tuzağı

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin’e, makamında gizli kamera tuzağı kuran ikisi yerel gazeteci ikisi çevreci 4 kişinin ev ve işyerlerinde arama yapıldı.Görele’nin Çavuşlu beldesinde inşaatı devam eden Katı Atık Bertaraf Tesisine karşı çıkan sivil toplum kuru

Giresun Valisine kamera tuzağı

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin’e, makamında gizli kamera tuzağı kuran ikisi yerel gazeteci ikisi çevreci 4 kişinin ev ve işyerlerinde arama yapıldı.

Görele’nin Çavuşlu beldesinde inşaatı devam eden Katı Atık Bertaraf Tesisine karşı çıkan sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini makamına davet eden Vali Dursun Ali Şahin’e gizli kamera tuzağı kuruldu.

Gizli çekilen görüntü ve ses kaydının bir sosyal paylaşım sitesinde yayınlanmasının ardından harekete geçen emniyet güçleri, gazeteci İ.Z, Y.K ile çevreci A.D ve O.K'nin ev ve işyerlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda zanlılara ait bilgisayar, flaş bellek, fotoğraf makinelerine el konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel