Giresun Valisi mikrofon kurbanı

Giresun Defterdarlığı vergi haftası nedeniyle yemekli bir toplantı düzenledi. Giresun Valisi Dursun Ali Şahin de yemekte bir konuşma yapacaktı.Ancak mikrofonun azizliğine uğradı. Aynı tesiste 11 ay arayla ikinci kez mikrofon arızasıyla karşılaşınca sinirl

Giresun Valisi mikrofon kurbanı

Giresun Defterdarlığı vergi haftası nedeniyle yemekli bir toplantı düzenledi. Giresun Valisi Dursun Ali Şahin de yemekte bir konuşma yapacaktı.

Ancak mikrofonun azizliğine uğradı. Aynı tesiste 11 ay arayla ikinci kez mikrofon arızasıyla karşılaşınca sinirlenen Vali, "500 lira verip mikrofon değiştiremeyen adamın tesisinde yemek yenmez. Bir daha burada toplantı yapmayın" talimatını verdi.

Giresun Defterdarlığı, 23'üncü Vergi Haftası nedeniyle 'Ayvasıl Liman Restaurant'ta yemekli toplantı düzenledi. Toplantıya, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin'in yanı sıra, AK Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı, Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez, daire müdürleri, meslek odası temsilcileri, esnaf ve işadamları ile davetliler katıldı. Konuşma yapmak için kürsüye gelen Vali Dursun Ali Şahin, mikrofonun bozuk olduğunu görünce sinirlendi, konuşma yapamadan yerine döndü. Sesini yükselten ve elini masaya vuran Vali Şahin, şöyle dedi:

"11 ay önce Giresun'a geldiğim günlerde burada bir konuşma yaptım. O zaman da mikrofon bozuktu, 'Değiştirin' dedim. 500 lira veremeyen adamın tesisinde yemek yenmez. Bu Giresun için ayıptır. 500 liraya telsiz mikrofon değiştirilmez mi ? Ben konuşmuyorum."

Resmi dairelerin aynı yerde bir daha toplantı yapmamasını isteyen valinin sözleri alkışlandı. Salon görevlilerinin çalışmasına rağmen mikrofon düzelmeyince Defterdar Sedat Ayyıldız, Vali Şahin'den özür dileyerek üzgün olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel