Giresun Valiliği'nden yağış uyarısı

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre bugün 12:00 ile 21:30 saatleri arasında gök gürültülü sağanak yağışların etkili olmasının beklendiği belirtildi.Açıklamada,

Giresun Valiliği'nden yağış uyarısı

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre bugün 12:00 ile 21:30 saatleri arasında gök gürültülü sağanak yağışların etkili olmasının beklendiği belirtildi.

Açıklamada, vatandaşlardan yağış nedeniyle meydana gelebilecek olumsuz durumlara karşı dikkatli olmaları istenilerek, "Kuvvetli yağışın neden olabileceği ani sel, yerel su baskını, heyelan, yağış anında ani kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın, kamu kurum ve kuruluşlarının gerekli tedbirleri almaları ve dikkatli olmaları gerekmektedir" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel