Giresun trafiğine yeni uygulaması

 Giresun Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, her gün düzenli olarak yaptıkları Karadeniz Sahil yolundaki trafik uygulamasında hız sınırını aşan sürücülere fındık ikram etti. Ceza yerine fındık verilince şaşıran sürücüler,

Giresun trafiğine yeni uygulaması

 

Giresun Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, her gün düzenli olarak yaptıkları Karadeniz Sahil yolundaki trafik uygulamasında hız sınırını aşan sürücülere fındık ikram etti. Ceza yerine fındık verilince şaşıran sürücüler, uygulamadan memnun olduklarını belirtti. 

Giresun Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü Engin Bayraktar gazetecilere yaptığı açıklamada, “Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası” dolayısıyla uygulamalara devam edeceklerini, ceza yerine uyarılarda bulunacaklarını söyledi. Amaçlarının ceza yazmak değil, trafik güvenliğini sağlamak olduğunu belirten Trafik Şube Müdürü Engin Bayraktar “ ‘'Karayolları ve Trafik Güvenliği Haftası'’ nedeniyle yaptığımız uygulamada ‘Hayatınızdan fındığı, trafikte ise saygı ve hoşgörüyü eksik etmeyin’ sloganı ile Giresun fındığını da ön plana çıkararak sürücüleri duyarlı ve bilinçli olmalarını sağlamaya çalıştık. Giresun’da son yıllarda trafik kazalarında önemli bir düşüş yaşanırken geçen yıl da trafik eğitiminde birinci olduğumuzu gururla söyleyebiliriz. Giresun halkına bu duyarlılığından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler