Giresun kışa hazır

Giresun, Paşakonağı Yaylası’nda kar festivali ve Off-Road oyunları için son hazırlıklarını tamamladı. Giresun’da ilk defa düzenlenecek olan kar festivali için Off-Road ve İzvi kulüpleri, festival öncesi son hazırlıklarını yaptı. Giresun Turizm Altyapı Hiz

Giresun kışa hazır

Giresun, Paşakonağı Yaylası’nda kar festivali ve Off-Road oyunları için son hazırlıklarını tamamladı. 

Giresun’da ilk defa düzenlenecek olan kar festivali için Off-Road ve İzvi kulüpleri, festival öncesi son hazırlıklarını yaptı. Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği koordinasyonunda, Bulancak Belediyesi ve Kovanlık Belediyesi sponsorluğunda düzenlenecek olan festival için eğlence alanları, kış turizmi aktivite çeşitleri için çalışmalar yerinde yapıldı. Giresun yaylalarını kış turizmine kazandırmak adına yapılan kar festivalinde Off-Road ve İzci Kulüpleri Paşakonağı yaylasına çıkarak kar kalınlığını ve pist alanlarını tespit etti.
Yapılacak kar festivaliyle ilgili bilgi veren festival sponsorlarından Kovanlık Belde Belediye Başkanı Mehmet Küçük, her hazırlığı en ince ayrıntısına kadar gözden geçirdiklerini ve gelen kulüplerin şimdiden kendilerini heyecanlandırdıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Küçük, “Paşakonağı yaylamızda 28 Aralık Pazar günü yapılacak olan kar festivali oldukça renkli görüntülere sahne olacak. Hava şartları, kar kalınlığı gelen off-road ekiplerini sevindirdi. İlimizde ilk defa düzenlenecek olan festivalde sadece off-road gösterisi değil kayakta yapılacaktır. Yöresel ikramlar ve çeşitli aktiviteler bizleri şimdiden heyecanlandırmaya yetiyor. Yazın şenlenen yaylalarımızın kışında renkleneceğine inanıyoruz” dedi.
Giresun İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Lideri Turgay Kiraz ise, “Kulübümüz 100 öğrenci ve 20 liderle etkinliğe katılacaktır. Yürüyüşler ve kayaklar yapılacaktır. Düşünülen aktiviteler için her şey hazır ve uygun görünüyor. Paşakonağı yaylası gerek kış manzarasıyla gerekse aktivitelerle katılımcıları bekliyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler