Giresun Kalesi'ne teleferik yapılacak

  Giresun Kalesi'ne yapılması planlanan teleferik projesinin Trabzon Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nca onaylandığı bildirildi.      Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, projenin onaylandığı bildirildi.  

Giresun Kalesi'ne teleferik yapılacak

 

 
Giresun Kalesi'ne yapılması planlanan teleferik projesinin Trabzon Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nca onaylandığı bildirildi. 
     
Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, projenin onaylandığı bildirildi. 
     
Gemilerçekeği Mahallesi ile Giresun Kale'si arasına yapılacak bin 300 metre uzunluğundaki teleferiğin turizm patlamasına yol açacağı kaydedilen açıklamada şunlar kaydedildi: 
     
"Teleferiğin yapımına en kısa sürede başlanacak ve yıl sonunda bitirilmesini hedefleniyor. 2014 yılı Giresun için büyük projelerin hayata geçirilerek bitirildiği bir yıl olacak. Önümüzdeki yıl Ordu-Giresun Havaalanı'nın da hizmete girmesiyle teleferik ve diğer bazı önemli projelerin tamamlanması turizmi canlandıracak." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel