Giresun kaçakçılarla mücadele ediyor

Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, 2015 yılının ilk 3 aylık döneminde gerçekleştirilen operasyonlarda 103 bin paket kaçak sigara ele geçirildiğini söyledi. Öztürk,  yaptığı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü olarak kaçakçılıkla mücadele konusunda büyük çaplı

Giresun kaçakçılarla mücadele ediyor
Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, 2015 yılının ilk 3 aylık döneminde gerçekleştirilen operasyonlarda 103 bin paket kaçak sigara ele geçirildiğini söyledi.
 
Öztürk,  yaptığı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü olarak kaçakçılıkla mücadele konusunda büyük çaplı operasyon başlattıkları belirtti.
 
Son dönemlerde yapılan çalışmalar sonucu kaçakçılara büyük darbeler indirdiklerini ifade eden Öztürk, "2015 yılı içerisinde Giresun Emniyet Müdürlüğü olarak kaçakçılara yönelik 17 ayrı operasyon gerçekleştik. Operasyonlar sonucu 103 bin 828 paket kaçak sigara ve 355 şişe ile 178,5 litre el yapımı kaçak içki elde edildi. Yapılan operasyonlarda 8'i yabancı olmak üzere 32 kişi gözaltına alınarak, haklarında yasal işlemler yapıldı" dedi.
 
Öztürk, son olarak dün gece bölge trafik ekibinin Bulancak ilçesinde yaptıkları kontroller sırasında bir araca saklanmış 3 bin 450 paket kaçak sigara ele geçirdiğini dile getirerek, "Giresun Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçluyla mücadelemiz bundan önce olduğu gibi kararlılıkla bundan sonra da devam edecek" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler