Giresun Emniyeti halkla buluşuyor

 Giresun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği halk toplantılarına devam ediyor.Dün akşam Giresun Öğretmenevi'nde Çınarlar Mahallesi sakinleri ile Açık Hava Yaz Mahalle toplantısı düzenlendi. Toplantıya Giresun Emniyet Müdür Yardımcısı

Giresun Emniyeti halkla buluşuyor

 

Giresun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği halk toplantılarına devam ediyor.

Dün akşam Giresun Öğretmenevi'nde Çınarlar Mahallesi sakinleri ile Açık Hava Yaz Mahalle toplantısı düzenlendi. Toplantıya Giresun Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Fidan, Asayiş Şube Müdürü Rıfat Vural Demir, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Özkan Eroğlu ve Çınarlar mahallesi sakinleri katıldı. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Özkan Eroğlu’nun mahalle sakinlerine hırsızlık, kontör dolandırıcılığı, çevreye rahatsızlık verme gibi birçok konuda sunum yapmasının ardından, Giresun Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Fidan mahalle sakinlerine önemli uyarılarda bulundu.

Müdür Yardımcısı Fidan, konuşmasında ”Tüm Emniyet teşkilatımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek için her türlü çabayı sarfediyor ve edecektir de. Polisi aramaktan hiçbir zaman çekinmeyin. Kimliğinizi vermeden de 155 telefonuna rahatlıkla ihbarda bulunabilirsiniz. Her türlü sorunlarınızı bize iletebilirsiniz mahallenizde elektrik kesintisi olduğunda veya yolunuz bozuk ve kapalı olduğunda dahi bizleri araybilirsiniz. Bizler ilgili kurumları uyararak bilgi vererek sorunların çözümüne destek olmaya çalışacağız. Günümüzde çocuklar üzerinden suç ve kazanç elde edenler var. Bunlarla mücadelemiz her zaman olduğu gibi devam edecek. Ama burada siz ailelere de çok önemli görevler düşüyor. O yüzden çocuklarınıza çok dikkat edin. Arkadaşlarını, çevrelerini, gittikleri ve gezdikleri yerleri iyi analiz edin. Okullarda, kreşlerde dahi bile çocuklarınızı emanet ederken dikkatli olun. Dikkat etmezseniz çocuğunuz sigaraya, eroine, esrara başlayabilir ve sonunda çok kötü şeyler olabilir. Allah korusun bir gün bakmışsınız çocuğunuz bir kenarda ölü halde bulunabilir. O yüzden çocuklarınıza iyi bakın onlarla ilgilenin onların sorunlarını yakından takip edin ve çözmeye çalışın. En ufak şüphelerinizde hadi bizleri arayarak yardım isteyebilirsiniz" ifadelerini kullandı. 

Toplantı mahalle sakinlerinin Emniyet mensupları ile çektirdiği hatıra fotoğrafı sonrası sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel