Giresun Emniyet müdürü Aktaş göreve başladı

Giresun Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Fahri Aktaş, görevine başladı.

Giresun Emniyet müdürü Aktaş göreve başladı
Göreve başladığı ilk gün gazetecilere açıklamalarda bulunan Aktaş, “Cennet vatanımızın bu güzel Karadeniz’inde, Karadeniz’in incisi Giresun’da böylesi kutsal bir görev, üstlenmekten onur ve heyecan duyuyorum" dedi. Emniyet Müdürü Akdaş, kendisinden önce görev yapan Uğur Öztürk'ün getirdiği emniyet ve güvenlik bayrağını daha üst zirvelere taşımayı en temel görev olarak gördüklerini vurgulayarak şöyle dedi:

"Gücü sadece kanunlardan alan ve mazisi şan ve şerefle dolu Türk polis teşkilatının ve özellikle Giresun Emniyet teşkilatı olarak en küçük kriminal yapının oluşumuna asla müsaade etmeden olayların üzerine kanun gücüyle giderek Giresunlu hemşerilerimizin hizmetinde olacağız. Vatandaşın huzuru bizim gururumuz olacaktır.”

Aktaş, yıllarca terörle ilgili birimlerde çalıştığını ve bu birikm ve tecrübelerini Giresun’da paylaşmaya çalışacağını ekledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel