Gıpta ile bakılan Ortahisar için...

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yeni bir Ortahisar’ı ortaya çıkartmak için hemen kolları sıvayacaklarını ve herkesin başkanı olacağını söyledi.Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç , “Bize oy veren, vermeyen herkesin belediye ba

Gıpta ile bakılan Ortahisar için...

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yeni bir Ortahisar’ı ortaya çıkartmak için hemen kolları sıvayacaklarını ve herkesin başkanı olacağını söyledi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç , “Bize oy veren, vermeyen herkesin belediye başkanıyım. Partimin rozetini çıkartıp, ilçemizin yarınları için elimi taşın altına koymaya geldim. Ben herkesi başkanıyım. Bize oy versin, vermesin herkesi kucaklama zamanı. Ortahisar ’da yaşayan her iki kişiden, birden fazlasının tercihi Ak Parti olmuştur. Şimdi bize yüklenen sorumluluğu yerine getirme zamanı. Projelerimiz hemen hayata geçirmek için şimdiden kolları sıvadık.

Herkesin gıpta ile baktığı, çoğunluğun yaşamak istediği bir kent konumuna gelecek bir Ortahisar ortaya çıkacak. Yeni Ortahisar için hep birlikte çalışacağız, hep birlikte güzellikleri yaşayacağız” dedi.

Seçim sürecinde demokrasinin gereği olan sesli ve görsel birtakım faaliyetlerde bulunduklarını söyleyen Genç, “Bundan dolayı rahatsızlık vermişsek tüm halkımızdan haklarını helal etmelerini diliyorum. Saygıdeğer hemşerilerim bizim için halkımız çok önemli, birliğimiz çok önemli, beraberliğimiz çok önemli, dirliğimiz çok önemli. Allah'a hamd olsun seçim döneminde hiçbir hemşiremizin burnu dahi kanamadı, gönlü kırılmadı, bir hoşnutsuzluk yaşanmadı. Bundan dolayı da Rabbime hamd ediyorum. Bu süreçte bize yardımlarda bulunan, katkılarda bulunan, rehberlik yapan, milletvekillerimize, il başkanlığımıza ve her kademedeki yönetim kuruluna, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, ilçemizde mülki amir başta olmak muhterem halkımıza sonsuz şükranlarımı arz ediyorum”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler